Hoş Geldin, Ziyaretçi!

E-ticaret Forumlarına erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üyeliği tamamen ücretsizdir.

Yeni nesil e ticaret den haberdar olun...

E-ticaret Haberleri, E-ticaret Sektörü, E-ticaret duyuruları için ecommag.net'i ziyaret edebilirsiniz.

canduygulu

Yeni Üye
Sizleri Yıldız Teknik Üniv. TEKNOPARK kampusunda bir arge proje şirketi olarak kurulu TEKKART AŞ. nin yeni bir modulu '' herkes için e ticaret '' sloganıyla başlatılan ve dünyada bir ilk. yeni nesil eticaret ve buluş niteliğindeki www.magazanolsun.com yapılanması hakkında bilgilendirmek istiyorum.
Tarafıma vereceğiniz Xml sisteme benim tarafımdan girişi yapıldığı anda birbirine entegre şu an için 500 den fazla birbirinden farklı e ticaret pazar yerinde aynı anda yayına girerek sizin kontrolunuzde satışa sunulur. Ürünlerini veren kobiler işletmeler bunun için bir ücret ödemezler. Ve siz ücret ödemediğiniz binlerce sizin ürününüzü satmaya çalışan satıcıya. e ticaret pazar yerlerine sahip olursunuz. ürün satılınca belirlenen bir komisyon kesintisinden sonra satış tutarı müşteri onayıyla hesabınıza aktarılır.
Tüm bunları anlatan bir kaç link ve dosya size iletiyorum.
Tekkart aş Türkiye genelinde binlerce kobi yuzlerce online marka ve onlarca ulusal marka firmalarıyla 4 yıldan bu yana oluşturduğu offline ve online üye alış veriş noktalarına 4 ay önce başlattığı www.magazanolsun.com ile yeni bir bakış ve e ticaret de devrim niteliğinde bir süreci başlatmıştır. www.magazanolsun.com daki bütün e ticaret pazar yerleri BBDK lisanslı güvenlik ssl (rapid ssl)kargo. odeme alt yapısı gibi sürecleri tamamlanmış bakanlık kontrolünde gelişen Kdv den muaf tutularak desteklenen bir projedir.
aşağıdaki sitelerimizi ve youtube de ki sunum videolarımızı incelemenizi rica ederim.. akabinde konu ilginizi çektiyse buradan dönüş yapmanızı bekliyor olacağım.. İyi çalışmalar diliyorum..

www.magazanolsun.com
www.tekkart.com.tr
benim sitem www.izmirdecarsi.com www.gidacarsisi.online
örnek sitelerden bir kaçı ;

2 afmexpres. com
3 aldimgari.com
4 aldinverdim.com
5 alisveriskenti.com
6 alsat23.com
7 anjeliktasarim.com
8 aquafirsat.com
9 arastanal.com
10 asyadangeliyor.com
11 atesexpress.com
12 aydinincirmarket.com
13 aynala.com
14 baybonus.com
15 baymemo.com
16 bogazicipastanesi.com
17 bolbolal.istanbul
18 bulalkazan.com
19 buldumgari.com
20 burdanalsan.com
21 cankayaburada.com
22 carsidanaldagit.com
23 carsipazar06.com
24 cokcokal.net
25 denizty.com
26 dogal.online
27 dursensandalye.com
28 egeayfirsat.com
29 elemegim.online
30 elirhaydaroglu.net
31 ell724.com
32 enguzelfirsatlar.com
33 eshoppink.com
34 evimyapimarket.com
35 evrenselmagaza.com
36 evveel.com
37 filemdolu.com
38 firsatbendegelalsende.com
39 firsatbuldum.com
40 firsatbursa.com
41 Firsattek.com
42 firsatuzmani.com
43 fiziburada.com
44 gelbizdenal.com
45 gelburdanal.com
46 goldenfirsat.com
47 goldpasaj.com
48 haydisatalim.com
49 hebsihesabliburada.com
50 hellostranger.store
51 hepsenlik.com
52 hepsigidiyor.net
53 herbiseyburada.com
54 herseyburada.net
55 herseyburadanet.net
56 iyisihepburada.com
57 izmirdecarsi.com
58 karsiyakadanal.com
59 karumonline.com
60 keyiflimarket.com
61 kosegraf.com
62 laxeri.net
63 magazandankazan.com
64 markadenizi.com
65 melisesor.com
66 newperi.com
67 ohneucuz.com
68 pazar365.net
69 populermarketim.com
70 saatderyasi.com
71 sanalesnaf.com
72 sekizden.com
73 sepettefirsat.com
....

you tube eğitim linkleri
https://www.youtube.com/playlist?list=PL9pDlE-Ujr-dIj_ET-vAWs2w0nPiRk7p4

Ekli dosyalar

E-ticaret Haberleri, E-ticaret Sektörü, E-ticaret duyuruları için ecommag.net'i ziyaret edebilirsiniz.