Hoş Geldin, Ziyaretçi!

E-ticaret Forumlarına erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üyeliği tamamen ücretsizdir.

Ucuza Kargo Gönderme(Detaylı Anlatım)

E-ticaret Haberleri, E-ticaret Sektörü, E-ticaret duyuruları için ecommag.net'i ziyaret edebilirsiniz.

Theos

Yönetici
Site Yetkilisi
Merhabalar, kargo fiyatları birçoğumuzun canını yakmıştır, yeni açtığım e-ticaretle kargoyla daha çok işim olduğu için bir arayış içerisine girdim ve bir çözüm yolu buldum.
Herkesin yararlanabilmesi için konuya yorum yapıp üste taşırsanız sevinirim.

1 - KG Kargo = 6.50 TL tutuyor herşeyiyle.
10 - KG Kargo 11.50 - 12.00 TL arası
MNG KARGO VE YURTİÇİ İÇİN GEÇERLİDİR SADECE

Gizli içerik
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı yada beğenmelisiniz.
Gizli içerik
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı yada beğenmelisiniz.

Son düzenleme:

Totem

Dijital Pazarlama
Kurumsal Üye
Çok mantıklı aslında :)

AvVaRe

Üye
Bunu daha önce okumuştum.Bu yöntem oluyor ama tam olarak da olmuyor daha yeni 1 hafta önce Shopier ile görüştüm.
Adamlar bizim düşündüğümüzü düşünüyorlar, ilk başlarda yöntem tamamen çalışmış ama şuan kısıtlama getirmişler..

Şöyle anlatayım; 10 TLlik bir alışverişin kargosu 10 TL den fazla tutarsa hesabı eksiye düşürüyorlar.Ama tabi oluşturduğunuz siparişten çıkan kodla gönderdiğiniz gönderi 10 tl altı fiyat tutarsa hiçbir problem olmadan gönderebilirsiniz.
Güncel kargo fiyatları bunlardır.Fiyatların üstüne + kdv ve 20-30 krş sms parası eklenecek.sss.png

Ercan Kagan

Yeni Üye
Merhabalar, kargo fiyatları birçoğumuzun canını yakmıştır, yeni açtığım e-ticaretle kargoyla daha çok işim olduğu için bir arayış içerisine girdim ve bir çözüm yolu buldum.
Herkesin yararlanabilmesi için konuya yorum yapıp üste taşırsanız sevinirim.

1 - KG Kargo = 6.50 TL tutuyor herşeyiyle.
10 - KG Kargo 11.50 - 12.00 TL arası
MNG KARGO VE YURTİÇİ İÇİN GEÇERLİDİR SADECE

[Gizli içerik][Gizli içerik]
bahsettiğin kargoların anlaşmalarını bir daha gözden geçir.
* mesafeler arasındaki farklılık fiyatlara yansıyor mu?
* mobil noktaların ücretleri arasında farklılık var mı?
* sevk, dağıtım şubesine gelme,kurye zimmeti hareketlerinde gönderilen mesajlar fiyatlara dahil mi?
* söylediğin rakamlarda,kdv , posta ücretleri vs dahil midir?
* 1 kg'lık bir ürün iki ds ise, yukarıda belirttiğin gibi 6.50 olacak mıdır?
* trendyol'da yurtiçi 1 ds 8.7tl, mng 1-5 ds 9,80 iken, bahsetmiş olduğun platformdaki fiyatın 5,20 olmasını nasıl izah edebilirsin?
* kargo maliyetini düşürmek için, bulduğun sistem: ödemeyi kendi hesabına farklı şekilde alacaksın, kargoyu da platform'un entegrasyonunu kullanacaksın... ne kadar sağlıklı olur bu süreç?

bir veya iki denk geldi.... mecburiyetten cevap veriyorum.... vakıf olmadığınız konularda yazmayın, ya da 2 yıl öncesinde yazılmış olanları copy ederken süzgeçten geçirmeden, paste etmeyin. belki, gerçekten öğrenmek isteyen bir kişi (saftirik mi diyeyim, enayi mi bilemedim)boşu boşuna zaman kaybeder.

bedava peynir, sadece fare kapanında olur...

E-ticaret Haberleri, E-ticaret Sektörü, E-ticaret duyuruları için ecommag.net'i ziyaret edebilirsiniz.