Hoş Geldin, Ziyaretçi!

E-ticaret Forumlarına erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üyeliği tamamen ücretsizdir.

Teslimata gelen kurye, apartmana idrarını yaptı

E-ticaret Haberleri, E-ticaret Sektörü, E-ticaret duyuruları için ecommag.net'i ziyaret edebilirsiniz.

AvVaRe

Üye
korona da kargocuların ne kadar yoğun çalıştığı biz eticaret yapanlar tarafından aşikardır.Ama müşteri olarak bakanlar kargoculardan şikayetçiler, tamam doğrudur da ama şuanda kota olayları vs. de çıktı bizim çalıştığımız kargo şubeleri olsun,tanıdığım arkadaşlarım olsun gerçekten çok çok yoğunlar,

Kota olaylarından dolayı gece 12den sonra şubeyi açıpta kota dolmadan girmeye çalışan müdürler de var.

Şİmdi niye bunu anlattıın diyecekseniz.Videodaki arkadaşın hareketlerinden de belli ki yorgunluk bir bezmişlik hali var.

Kafası bulanmoştır.Stresin yorgunluğun verdiği dalgınlık vardır.Yoğunluktan idrarını yapacak vakit bulamayıp bilinçaltı oranın idararını yapabileceği bir yer olarak da algılatmış olabilir.( biraz fantastik veya abartı gelebilir anlattıklarım, ama birde bu açıdan düşünülmesi lazım).

Ben her zaman şunu derim; dışardan bakıldığında her iş kolaydır.Herkesin rahatı iyidir.Ama her iş için bu dediğiniz gibi olmuyor maalesef..

Tabi ahlak,temizlik hijyen vb. açılardan olmaması gereken birşey, ama arkadaşın çok fazla kınanmasını gerektiğini hele ki şu yoğun zamanlarda biraz daha ılımlı yaklaşılması gerektiğini düşümekteyim.

iyi forumlar..

EF Yazılım

Premium
Silver Üye
Kargocuların bu süreçte emeğini inkar etmek günah olur gerçekten. Sektörü canlandırmak için eleman sayısı ve şube sayısı artsa, sorun kalmayacak aslında. Bu tür manzaralar her iş grubunda mutlaka olur :) Ben biraz gülelim diye paylaşım yaptım. :cool:

Totem

Dijital Pazarlama
Kurumsal Üye
Gerçekten ülke olarak zor günlerden geçiyoruz dostlar :ROFLMAO:

E-ticaret Haberleri, E-ticaret Sektörü, E-ticaret duyuruları için ecommag.net'i ziyaret edebilirsiniz.