Hoş Geldin, Ziyaretçi!

E-ticaret Forumlarına erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üyeliği tamamen ücretsizdir.

Kargolar Paket Almıyor mu?

E-ticaret Haberleri, E-ticaret Sektörü, E-ticaret duyuruları için ecommag.net'i ziyaret edebilirsiniz.

Fatih GSM

Üye
Bugün toplamda 7-8 farklı şube gezmişimdir, her biri farklı kargo şirketi. Hepsi tek yürek, "almıyoruz, alamıyoruz, kotamız doldu, kapalıyız, iki gün daha alamayız.."

Özel bir kargoydu, e-ticaret işi için de değil. Galiba 1 ay kadar kargoların yoğunluğu devam eder. Bu kargo işi çözülmezse eticaret sektörünün işi zor. Paketler kapılardan sarkıyor, her yer her yerde darmadağın her taraf. Paketler kaybolursa şaşırmayın çünkü gerçekten o hengamede sizi de paket sanıp kargolayabilirler o derece karmaşık bir ortam.

fgty.jpeg

Siz kargoları gönderebiliyor musunuz? İstanbul'da nereden en rahat gönderebilirim?

Ali Cihan

Premium
Gold Üye
Şimdi, siparişler geldi 100 150 tane bunlar hazırlandı kargoya verildi hepsi, sayamıyorsunuz artık kime ne gönderildiğini, kargoda girişi beklerken bazı kargolar girilmiyor; ertesi güne kalıyor yada hepsi aynı gün giriliyor.. Aralarından bazen 3 4 tane(nedensiz yada nedenli) iptal talep eden müşteriler oluyor müşteri talep isteği oluşturduğu anda gönderi yaptığınız kod hatalı duruma düşüyor ve giriş yapmaya çalışan kargocuya hatalı ekranı geliyor ve o sipariş orada kalıyor(kargoda), gitmiyor bizimde bundan haberimiz olmuyor takip edemediğimiz için ben şimdi gönderdiğim o ürünü kargocunun aklına gelirse bu hatalı diye bana vermesini bekliyorum (çünkü sayı fazla ve takibini yapamıyoruz) yada unutuyor kargoyu kargoda kalıyor ürün ortada yok bunun takibini yapamıyoruz, buna çözüm bulabilen var mı bu firmalar için Gizli büyük zarardır belki yaşayanlar vardır konuyu açmamışlardır. Lütfen fikri olan bu sorunu çözen kişiler katılım sağlasın yararlı bi konu Firmalar için

E-ticaret Haberleri, E-ticaret Sektörü, E-ticaret duyuruları için ecommag.net'i ziyaret edebilirsiniz.