Hoş Geldin, Ziyaretçi!

E-ticaret Forumlarına erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üyeliği tamamen ücretsizdir.

Bayilik Veriyorum İç Giyim Sektörüne Yönelik (Atlet, Külot, Boxer) Bayilik ve Dropshipping Hizmeti

E-ticaret Haberleri, E-ticaret Sektörü, E-ticaret duyuruları için ecommag.net'i ziyaret edebilirsiniz.

eticaret

Eticaret Forumları Yetkilisi
Moderatör
Katılım
23 Nis 2020
Mesajlar
84
Tepkime puanı
143
KONU SAHİBİ DEĞİLİM SADECE FAYDALANMAK İSTEYENLER İÇİN KONUYU PAYLAŞIYORUM

6 farklı ana iş kolunda faaliyet gösteren bir firmayız. Faaliyet alanlarımızdan biriside tekstil sektörüdür, uzun yıllardır tekstil sektöründe üretim’in yanında toptan ve perakende satış tecrübesine sahibiz. Perakende tarafında ayrıca e-ticaret üzerine 9 yıldır faaliyetlerimiz bulunmaktadır.

Uzun süredir sürdürmüş olduğumuz tekstil sektöründeki e-ticaret faaliyetlerimize dropshipping hizmeti tarafında yeni girişimlerde bulunma kararı almış bulunmaktayız. Bu kapsamda ilk aşamada alt kısımda detayları bulunan markalar ve ürün kalemlerinde 5 firma ile çalışmaya başlamak istiyoruz. Daha ilerleyen dönemlerde mevcuttaki, stoklarımızdaki diğer ürünler ile daha fazla ürün sunmayı hedeflemekteyiz. Ancak sistemin işleyişinin oturması, daha az firma ile sorunsuz bir sistem oturtabilmek için şuan ürünlerimizi ve çalışacağımız firma sayısını sınırlı tutuyoruz.

20.08.2021 tarihine kadar alt kısımda bulunan şartlarımıza uygun, bizlerle beraber büyümek isteyen firmaların e-mail adresimize başvurmalarını rica ederiz. Başvurular toplandıktan sonra hızlı bir şekilde değerlendirme ve görüşme aşamalarına geçilecektir.

Ürünler

İç giyim, fantezi giyim, çorap ve çamaşır üzerinde hemen hemen tüm markaların bayiliği ve yüklü miktarlarda stokları elimizde mevcut bulunmaktadır. Ancak ilk etap için ürünleri sınırlı tutmaktayız.
Bu ürünler; Tutku, Seher Yıldızı, Berrak, Dondeza vb. markaların atlet, külot ve boxer’larıdır. İlerleyen aylarda Pierre Cardin, NBB vb. markaların sütyen, iç giyim ürünlerinide dropshipping hizmetine dahil edebiliriz.

Kar Marjı

İlk etapta dropshipping’e açacağımız ürünler %25 ile % 50 arasında kar marjına sahiptir. Bu oranlar internet ortamındaki rakiplere göre belirlenmiştir ve pazaryeri komisyon oranları vs. dahil değildir.

Stoklar ve XML

Sürekli olarak yüklü miktarda stokları elimizde tutmaktayız ve stok alt limitlerimiz binli adetlerdir. Her üründe alt stoğumuz 1000 adetin altına düşmemektedir, bu nedenden ötürü XML’e sadece ürün görselleri detayları vb. bilgiler için gerekli olsa genede XML sunmak istemekteyiz.

Paketleme ve Kargo

İç giyim ürünleri hijyen ürünleri olduğundan ötürü özel olarak vakumlu ambajlarda ve firmanıza özel hijyen etiketi ile müşteriye iletilmektedir. Eğer firmanıza özel logolu kargo poşeti ve ambalaj istemezseniz, logosuz kargo poşetleri ve vakumlu ambalaj masrafları tarafımıza aittir. Nihai olarak herhangi bir ambalajlama, kargo poşeti vb. masrafı için ücret talep edilmeyecektir.
Mevcutta gönderilerimizi Aras Kargo ile yapmaktayız. Eğer kendi anlaşmanız üzerinden değil bizim anlaşmamız üzerinden çalışmak isterseniz 15 günde bir kargo bedelleri tarafınıza fatura edilecek ve tahsilatı gerçekleştirilecektir.

Satış Yapılacak Platformlar

Sizlerin daha çok satış yapabilmesi adına pazaryerleri vb. platformlar için sınırlamamız bulunmamaktadır. Dilerseniz kendi e-ticaret siteniz üzerinden ve pazaryerleri üzerinden satış gerçekleştirebilirsiniz.

İadeler

İç giyim ürünlerinde hijyen ambalajı açılmış ve denenmiş ürünlerin iadesi Tüketici Hakları Kanunu’na göre kabul edilmemektedir. Kişiye özel ürün olduğu ve denenen ürünün bir başkasına satışı yapılamayacağı için, vakumlu ambalajı açılmış ve denenmiş ürünlerin iadesi kesinlikle kabul edilmemektedir. Diğer şartlarda iadeler kabul edilebilir ancak gidiş-dönüş kargo ücretleri tarafınıza yansıtılır.
Paketler üzerindeki hijyen etiketlerinde bu şartlar açıkça müşteriye belirtilir.

Siparişlerin Tarafımıza Aktarımı ve Sevkiyat

Pazar günü hariç diğer tüm günlerde kargo çıkışı yapılmakta ve çıkışlar saat 11:30 -13:00 arasında yapılmaktadır.
Siparişlerinizin hergün sabah 7:30’a kadar sistemimize girişi yapılmalıdır. Sisteme girişi yapılan tüm ürünlerin çıkışı ay gün gerçekleştirilecektir.

Ödemeler

Siparişi geçilen ürünlerin ödemeleri için her hafta pazartesi günü hesap özeti tarafınıza gönderilecek ve Salı günü ödeme talep edilecektir. Yani yaklaşık vade süremiz 1 haftadır.

Hizmet Bedeli

Dropshipping hizmeti için ilk hizmet alacak 5 firmadan herhangi bir bedel talep edilmeyecektir. Daha sonra sistemin ürün gamını genişlettiğimiz zaman yeni dahil edilecek firmalar için belirlenecek bedelde yıllık hizmet bedeli alınacaktır.

Sözleşme ve Haklar

Tarafların haklarını koruyabilmek için iki tarafında haklarını belirten sözleşme yapılacaktır.

Ön Başvuru

Eğer hizmet almak istiyorsanız e-ticaret@atagun.com.tr e-mail adresimize firmanız hakkında ön bilgi ve alt kısımdaki bilgileri içeren bir mail göndermeniz halinde değerlendirme sonrası görüşme için iletişime geçirilecektir. Lütfen DM üzerinden iletime geçmeyiniz, dikkate alınmayacaktır.

Tarafımıza ileteceğiniz mail içerisinde ;
  • Firma bilgileriniz
  • Mevcut e-ticaret faaliyetleriniz, ürün çeşitliliğiniz.
  • Mevcutta satış gücünüz, yaklaşık satış rakamlarınız ( kanıtlanabilir olmalı.)
  • Hedefleriniz ve iç giyim sektörüne yönelik e-ticaret tecrübeleriniz
  • Satışı yaptığınız ve yapmak istediğiniz siteleriniz, pazaryeri platformları
Bilgilerinin yer almasına özen göstermenizi rica ederiz.

İyi çalışmalar, saygılarımızla.
 

E-ticaret Haberleri, E-ticaret Sektörü, E-ticaret duyuruları için ecommag.net'i ziyaret edebilirsiniz.