E-ticaret Forumlarına erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üyeliği tamamen ücretsizdir.
E-ticaret Haberleri, E-ticaret Sektörü, E-ticaret duyuruları için ecommag.net'i ziyaret edebilirsiniz.
Ahmet bey hoş geldiniz, tecrübelerinizden istifade etmek bizim için de harika olacakHerkese merhaba ben Ahmet Eroğlu. Uzun süredir profesyonel olarak e-ticaret yapiyoruz. Her türlü konuda tecrübelerimi paylaşmaktan ve sizlerin tecrübelerinden faydalanmak için sabırsızlanıyorum.
Merhaba hocam hoşgeldinizHerkese merhaba ben Ahmet Eroğlu. Uzun süredir profesyonel olarak e-ticaret yapiyoruz. Her türlü konuda tecrübelerimi paylaşmaktan ve sizlerin tecrübelerinden faydalanmak için sabırsızlanıyorum.
Evet 5 seneyi aşkındır sektörde faaliyet gösteriyoruz, teşekkürler.Profilinizi inceledim pasta malzemeleri sektöründesiniz anladığım kadarıyla, bol kazançlar dilerim. Foruma hoş geldiniz![]()
Teşekkürler.Sektörün deneyimli insanlarını burada görmek güzel oluyor, hoş geldiniz.![]()
Teşekkürler hoşbulduk.Ahmet bey hoş geldiniz.
Merhaba teşekkürler..Merhaba hocam hoşgeldiniz
E-ticaret Haberleri, E-ticaret Sektörü, E-ticaret duyuruları için ecommag.net'i ziyaret edebilirsiniz.