thebaranaydin
Yeni Üye
Ayakkabı XML Bayiliği - Dropshipping
Baran Aydın ayakkabı xml paketi ile siz de e-ticarette kazançlı çıkın!
The Baran Aydın Ayrıcalıkları ► Müşteri kitlenize yansıtın
• SINIRSIZ Renk(Min. 5 ile Max. 30 Renk'li üretim)
• Stok riski YOK
• Özel Kutu hizmeti
• Özel Poşet Hizmeti
• Dropshipping
• Yanlış ürün gitmiş derdi YOK(Kalite kontrol ve Paket kontrol departmanları müşteri deneyimini en üst düzeyde korur her sipariş baştan sona takip edilir.)
• İzmir ışıkkent ayakkabıcılar sitesinde bulunan üretim sahamız yeni nesil e ticaret üretim otomasyon sistemleri ile dizayn edilmiştir
• Akıllı Takip, anlık operasyonu, üretimi, paketleme ve kargo süreçlerini SMS, E-Mail ve Whatsapp platformları ile bilgi sağlar.
• Sezon girişi, ortası, veya sonu YOK. Model sayısı azalmış derdi YOK.(Her gün yeni ürün girişi VAR)
• Müşteri odaklı fiyat politikası.(Fiyat daima Müşteri ve Bayi korumalıdır. Kitle analizleri ile Doğru Üretim, Dorğu Fiyat)
• Size özel müşteri temsilcisi tanımlarız. İptal, İade ve Operasyon süreçlerinde görüşme sağlarsınız.(Ücretsizdir)
• Kargolama, Depo veya Operasyon personeli ücreti alınmaz.
• NET Muhasebe ile, eksik ödeme veya farklı Kâr Marjı sürprizlerine yer yok.
• Whatsapp hizmeti sunar.
S.S.S.
• Şirket kurmam gerekiyor mu? /GEREKMİYOR
• Vergi levham olmadan satış yapabilir miyim? /YAPABİLİRSİNİZ
• Şirketim var veya yok, İnstagramda takipçilerim var ayakkabı satarak para kazanmak istiyorum böyle bir iş modeli var mıdır? /VAR
• Siparişleri takip edebileceğim ayrı bir yönetim paneli var mı? /MEVCUT
• B2B için kolay kargo takip sistemi var mı? /EVET
• İptal ve İade seçenekleri var mı? /EVET
• Şirketim var veya internet sitem var ne zaman entegre olabilirim. /1-3 İŞ GÜNÜ
NOT : XML ÜCRETİ 350 TL DİR.
Başvuruları
+Firma adınız
Satış kanallarınız
+İrtibat bilgileriniz
nolu WhatsApp Hattına Xml Bilgi Diye Mesaj Atarak bilgi alabilirsiniz.
Baran Aydın ayakkabı xml paketi ile siz de e-ticarette kazançlı çıkın!
The Baran Aydın Ayrıcalıkları ► Müşteri kitlenize yansıtın
• SINIRSIZ Renk(Min. 5 ile Max. 30 Renk'li üretim)
• Stok riski YOK
• Özel Kutu hizmeti
• Özel Poşet Hizmeti
• Dropshipping
• Yanlış ürün gitmiş derdi YOK(Kalite kontrol ve Paket kontrol departmanları müşteri deneyimini en üst düzeyde korur her sipariş baştan sona takip edilir.)
• İzmir ışıkkent ayakkabıcılar sitesinde bulunan üretim sahamız yeni nesil e ticaret üretim otomasyon sistemleri ile dizayn edilmiştir
• Akıllı Takip, anlık operasyonu, üretimi, paketleme ve kargo süreçlerini SMS, E-Mail ve Whatsapp platformları ile bilgi sağlar.
• Sezon girişi, ortası, veya sonu YOK. Model sayısı azalmış derdi YOK.(Her gün yeni ürün girişi VAR)
• Müşteri odaklı fiyat politikası.(Fiyat daima Müşteri ve Bayi korumalıdır. Kitle analizleri ile Doğru Üretim, Dorğu Fiyat)
• Size özel müşteri temsilcisi tanımlarız. İptal, İade ve Operasyon süreçlerinde görüşme sağlarsınız.(Ücretsizdir)
• Kargolama, Depo veya Operasyon personeli ücreti alınmaz.
• NET Muhasebe ile, eksik ödeme veya farklı Kâr Marjı sürprizlerine yer yok.
• Whatsapp hizmeti sunar.
S.S.S.
• Şirket kurmam gerekiyor mu? /GEREKMİYOR
• Vergi levham olmadan satış yapabilir miyim? /YAPABİLİRSİNİZ
• Şirketim var veya yok, İnstagramda takipçilerim var ayakkabı satarak para kazanmak istiyorum böyle bir iş modeli var mıdır? /VAR
• Siparişleri takip edebileceğim ayrı bir yönetim paneli var mı? /MEVCUT
• B2B için kolay kargo takip sistemi var mı? /EVET
• İptal ve İade seçenekleri var mı? /EVET
• Şirketim var veya internet sitem var ne zaman entegre olabilirim. /1-3 İŞ GÜNÜ
NOT : XML ÜCRETİ 350 TL DİR.
Başvuruları
+Firma adınız
Satış kanallarınız
+İrtibat bilgileriniz
Gizli içerik
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı yada beğenmelisiniz.