Hoş Geldin, Ziyaretçi!

E-ticaret Forumlarına erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üyeliği tamamen ücretsizdir.

E-ticaret Elemanı Olacağım!

E-ticaret Haberleri, E-ticaret Sektörü, E-ticaret duyuruları için ecommag.net'i ziyaret edebilirsiniz.

erhan

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,

E-ticaret elemanı olarak iş teklifi aldım. 8 yıl boyunca perakende ve toptan sektöründe muhasebe sorumlusu olarak çalıştım. Ayrıca kişisel blog sitemi yönettim. Ancak bu tarz sektörde ilk defa çalışacağım. Genelde forumda E-ticaret patronlarına tavsiyeler olmuş. Peki elemanlar için tavsiyeleriniz nelerdir?

Theos

Yönetici
Site Yetkilisi
Hoş geldiniz, yine mesleğiniz olarak muhasebe departmanında mı devam edeceksiniz? Yapacağınız işle alakalı biraz bilgi verebilirseniz tavsiyeler için daha kolay olur :)

erhan

Yeni Üye
Hoşbulduk :)

Aslında departman olarak bakamayız. İstenilen görevler şu şekilde;

* Firmanın kendi sitesi,N11,Hepsiburada ve benzeri platformlarda satış,
* E-fatura ve e-arşiv faturalarının kesilmesi,
* Satışı yapılacak ürünlerin içerik ve görsel düzenlenmesi, (Aslında en çok korktuğum yer burası. İçerik sağlama konusu tamamdır ama görsel düzenlemeyi hiç bilmiyorum :( Özellikle bu konuda yardımlarınızı ihtiyacım var. )
* Stok,sevkiyat ve kargo süreci takibi,
* Günlük ve haftalık raporlar.

eticaret

Eticaret Forumları Yetkilisi
Moderatör
Hoş geldiniz, takıldığınız yerde sorununuzu içeren konuyu açarsanız hızlıca yardım alabilirsiniz. Yeni işini hayırlı olsun.

erhan

Yeni Üye
Hoş geldiniz, takıldığınız yerde sorununuzu içeren konuyu açarsanız hızlıca yardım alabilirsiniz. Yeni işini hayırlı olsun.

Teşekkür ederim. Görsel düzenleme ile ilgili sorunum var. Photoshop kullanmayı nasıl öğrenebilirim?

eticaret

Eticaret Forumları Yetkilisi
Moderatör
Teşekkür ederim. Görsel düzenleme ile ilgili sorunum var. Photoshop kullanmayı nasıl öğrenebilirim?
Youtube'da ücretsiz onlarca eğitim videosu var, oradan bakabilirsiniz. Udemy kursları var, ücretli.

Erkan

Yeni Üye
Hoşbulduk :)

Aslında departman olarak bakamayız. İstenilen görevler şu şekilde;

* Firmanın kendi sitesi,N11,Hepsiburada ve benzeri platformlarda satış,
* E-fatura ve e-arşiv faturalarının kesilmesi,
* Satışı yapılacak ürünlerin içerik ve görsel düzenlenmesi, (Aslında en çok korktuğum yer burası. İçerik sağlama konusu tamamdır ama görsel düzenlemeyi hiç bilmiyorum :( Özellikle bu konuda yardımlarınızı ihtiyacım var. )
* Stok,sevkiyat ve kargo süreci takibi,
* Günlük ve haftalık raporlar.
Hayırlı olsun :)
E-ticaret elemanıydım, yöneticisi oldum bi süre sonra farkınız kalmıyor zaten kendi fikrim..
Şu aralar kategori yöneticisiyim

E-ticaret Haberleri, E-ticaret Sektörü, E-ticaret duyuruları için ecommag.net'i ziyaret edebilirsiniz.